VPS har flere tjenester som hjelper deg å distribuere fond på en kostnadseffektiv måte. Gjennom VPS’ nettverk kan distributører og fondsforvaltere oppnå full STP på registrering og oppgjør av fondsordre.

 

Online løsning for distributører

VPS ‘ online-løsning for distributører gjør at distributørene kan registre investorer og ordre direkte inn i ordreboken i vårt ordrebehandlingssystem. Informasjon om kunder, ordrer og provisjon kan deles fritt mellom partene.

Løsningen kan leveres både som en separat modul eller som en integrert del av VPS Investor Services.
Funksjonalitet for ordreregistrering omfatter tegning, innløsning, bytte og overføringer. I tillegg tilbyr vi funksjonalitet for spare- og innløsning programmer. All ordrehåndtering kan integreres med betalingstjenester.

 

Online løsning for investorer

Som en tilleggstjeneste tilbyr VPS en online selvbetjeningsløsning der investorer kan plassere sine ordre og motta en oversikt over beholdninger og fortjeneste. Her finner du også kontaktinformasjon og et elektronisk arkiv for kontoutskrifter og årsrapporter.

 

Tilgang til tjenester / ISO 20022

VPS tilbyr tilgang til distribusjonstjenester gjennom en egen web-basert applikasjon og gjennom et godt definert og standardisert Business-to-Business-grensesnitt.

VPS har implementert den internasjonale standarden for fondsmeldinger, ISO20022, som den foretrukne standarden for å kommunisere meldinger. Ved å bruke denne standarden, kan fondsforvaltere oppnå full STP i sin kommunikasjon med distributører.
Vennligst se www.iso20022.org for mer informasjon.

Som et alternativt grensesnitt tilbyr VPS tilgang til tjenester via Web Services .

Gjennom VPS’ nettverk av finansielle institusjoner og finansielle nettverk som SWIFT, kan fondsforvaltere og distributører enkelt koble seg til og få fordeler av en etablert finansiell infrastruktur.